Kokemuksia

Meille asiakkaiden tyytyväisyys on tärkeintä. Alta löydät kokemuksia asiakkaidemme kertomana.


Ilmanvaihtolaitteen asentaminen ikkunaluukkuun on helppoa, eikä se vaadi erikoisosaamista tai -työkaluja. Asennusvälineeksi suosittelen monitoimityökalua, talttaa, naulapyssyä ja hohtimia.
Sami Mäkinen
Laitteen asennuksen jälkeen tunkkaisuus on poissa. Vaikka ilma selvästi vaihtuu, niin minkäänlaista vedon tunnetta ei ole edes tuulisella säällä. Ja tuulisia päiviä täällä Raahessa kyllä riittää! Myös laitteen hiljaisuus oli iloinen yllätys!
Krista ja Jaakko
Olohuoneen sohvalla ei aikaisemmin voinut istua, kun veti suoraan niskaan vaikka lämpötila oli 24 astetta. Laitteiden asennuksen jälkeen olohuoneen sohvalla pystyy ottamaan päivätorkut huoleti ja huoneen lämpötilan olen laskenut 21 asteeseen.
Olli Uusi-Illikainen
Vedontunne vähentynyt, korvausilma leviää laajalle alueelle asuntoon, huoneilma hieman lämmittää korvausilmaa. Laite toimii kuten luvattiin.
Kauko Eteläniemi
FinLuft nousi positiivisesti esiin. Kun kartoituskäynti tehtiin tiistaina, niin jo saman viikon torstaina olivat miehet asennustöissä.
Pirjo Alalempi
FinLuftin tarjoama ratkaisu ja laitteisto tuntui heti siltä, että se olisi meille sopiva. Vastaavia laitteita en myöskään muilta toimijoilta löytänyt.
Rene Sivula