Meistä

Finluft Oy

Ydinosaamistamme on korvausilmalaitteiden ja -menetelmien kehittäminen ja valmistus. Olemme ylpeitä patentoiduista avainlipputuotteistamme. 

Tutkimme, kehitämme ja myös valmistamme tuotteet omalla tehtaallamme Ylöjärvellä asennuskumppaniemme käytettäväksi. Työllistämme tällä hetkellä seitsemän ihmistä ja välillisesti paljon enemmän. 

Emme tee urakointia itse, vaan koulutamme jälleenmyyjämme ja asennusliikkeet toteuttamaan ilmanvaihdon remontteja. Näin apu on aina lähelläsi, olitpa missä päin Suomea tahansa!

Tayskokoiset-40

Mikko Runtti

Mietityttääkö myynti, ostaminen tai kiinnostaako yhteistyö. Näiden asioiden parissa minulla kuluu  työpäivät ja olen enemmän kuin iloinen jokaisesta yhteydenotosta minkä saan. Ole yhteyksissä niin uskon, että löydetään yhdessä ratkaisut asiaan kuin asiaan.

050 440 5556
mikko.runtti@finluft.fi

Tayskokoiset-39

Kyösti Havia

Kaipaatko ilmanvaihtoasioista ymmärtävää keskustelukaveria? Tuotekehitys, haastavat kohteet on minun intohimo. Kaikenlaiset kehittävät keskustelut on tervetulleita ja odotan niitä innolla. Otapa minuun yhteyttä, niin parannetaan maailmaa pala kerrallaan.

050 083 0567
kyosti.havia@finluft.fi

Tayskokoiset-43

Markus Rantala

Jos sinulla on mielessä tuotteisiin, toimituksiin tai reskontraan liittyviä asioita, niin otapa minuun yhteyttä. Saat varmasti asiapitoisen vastauksen ja osaavaa neuvontaa asiaan kuin asiaan.

044 367 1361
markus.rantala@finluft.fi