Finluft Flow

Korvausilmalaite tuuletusikkunaan

Finluft Flow-tuloilmaikkuna nostaa asumismukavuuden uudelle tasolle ikkunaremontin yhteydessä. Flow-tuloilmaikkunan ainutlaatuinen sisäilman kierrätys poistaa perinteisen korvausilman aiheuttaman vedon tunteen ja varmistaa mukavan ja puhtaan tuloilman vuodenajasta riippumatta.

FLL106-asennettuna-tuuletusluukkuun-2 (1)

Toimintaperiaate

Laitteen toiminta perustuu ainutlaatuiseen sisäilman kierrätykseen, jona ansiosta saadaan enemmän ulkoilmaa sisään. Mikäli tilasta ei poistu ilmaa, laite kierrättää vain sisäilmaa. Näin ylipaineistus riskiä ei ole.

Ulkoilman määrä on säädettävissä helposti säätöläpän avulla. Ulkoilman suodatin asennetaan koko ikkunaluukun alueelle. tämä mahdollistaa laajan ulkoilman suodatuspinta-alan. Laitteessa on myös sisäilman suodatin.

Väri:
valkoinen
Mitat
korkeus 660 mm
syvyys 100 mm
leveys 100 mm
Teho: 
1 W
Jännite: 
5V
Sähköliitäntä: 
pistokeasennus
Säädettävä: 
korvausilman portaaton säätö
Sertifikaatit: 
CE, RoHs

Asennus

Helppo ja häiriötön asennus ikkunan yhteydessä olevaan tuuletusluukuun. Asennukseen ei tarvita erikoisosaamista. Flow on asennettavissa myös sileään luukuun.

Huolto

Sisäilmasuodatin suositellaan vaihdettavaksi vähintään kerran vuodessa. Suodatin tulisi myös imuroida kolmen kuukauden välein. Ulkoilmasuodattimen huoltoväli riippuu suodatinmateriaalista.

Yhteydenotto