FinLuft yrityksenä

Taistelemme raikkaan sisäilman puolesta.

Meidän tarinamme

Olemme auttaneet jo lähes tuhatta ihmistä sisäilma-asioissa.

Keskustellaan sisäilmasta

Keskustellaan, vaikka siitä puhetta onkin riittänyt viime aikoina. Emme ole täällä kuitenkaan vain kertoaksemme sisäilmaan liittyvistä ongelmista, vaan katsotaan yhdessä asiaa hieman kauempaa ja kurkataan menneisyyteen.

Joka vuosikymmenellä talot on rakennettu parhaan osaamisen ja tietämyksen mukaan vastaamaan sen aikaisia elintottumuksia.

Suurin osa suomalaisista asuu alunperin painovoimaisella tai ainoastaan koneellisella poistolla varustetuissa taloissa. Elintapamme ovat muuttuneet radikaa­listi muutamassa kymmenessä vuodessa, ja tämän vuoksi asuntoja on remontoitu nykytarpeita vastaaviksi.

Taloja on saneerattu nykymateriaaleilla, mikä tuo uusia haasteita talon ilmankulkuun. Lisäeristämiset, lämmitysjärjes­telmän muutokset sekä ikkuna- ja oviremontit muuttavat oleellisesti taloja, jotka ovat toimineet koko olemassa olonsa ajan painovoimaisella ilmanvaihdolla. Saneerausten myötä taloihin saattaa tulla esimerkiksi epämiellyttäviä hajuja, tunkkaisuutta ja ikkunoiden huurtumista.

Nämä kaikki ovat puutteellisen ilmanvaihdon aiheuttamia ilmiöitä ja kutsutaanpa niitä myös sisäilmaongelmiksi. Erinäisistä saneerauksista tai jo rakennusvaiheen puut­teista johtuen sisäilmaongelmat voivat olla moninaisia, eikä asiaan välttämättä osata puuttua oikeilla tavoilla.

Tästä syystä FinLuft on syntynyt.

Olemme auttaneet jo lähes tuhatta ihmistä näissä monisäikeisissä sisäilma-asioissa.

Ura FinLuftilla?

Haluatko ratkoa sisäilmaongelmia poikkeuksellisen toimivalla tavalla?


Katso työtehtävät

Kerromme mielellämme lisää

Soita sisäilma-asiantuntijalle

Soita
sisäilma-asiantuntijalle

050 440 5559

Jätä soittopyyntö

Jätä meille
soittopyyntö

Tilaa maksuton ilmanvaihtokartoitus

Tilaa maksuton
ilmanvaihtokartoitus

Yhteydenottolomake

Hei!

Haluatko jutella sisäilma-asiantuntijamme kanssa? Jätä puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle pian!